На 10.12.2018г. 33 ЕГ „Света София“ отпразнува своята 25 годишнина!

 

На нашето тържество присъстваха скъпи гости – инж.Таня Михайлова – зам.министър на образованието и науката, д-р Ваня Кастрева – началник на РУО София-град, г-жа Вилма Доминикова – старши експерт „Организация на средното образование“ в РУО София-град, Иванка Тодорова – началник на отдел „Средно образование“ към Център за информационно осигуряване на образованието, Емилия Богданова – директор на 9 ФЕГ, Анжела Лозанова и Атлаза Василева – представители на район Илинден и много други. На нашето тържество присъстваха и ни поздравиха и представители на 9 ФЕГ, 1 АЕГ, 140 СУ , фолклорна формация „Фолклорика“, както и Симона Загорова, Цвети Радойчева и Крум – от името на кампанията „Успели българи дават личен пример“.

Изключително ни беше приятно да посрещнем и двамата бивши директори на 33 ЕГ – господата Богдан Величков и Груди Петков. Към нас се присъединиха и много други вече пенсионирани преподаватели в езиковата гимназия.

Слово пред гостите произнесе директорът на 33 ЕГ „Света София“ – госпожа Стоименка Димитрова, която изтъкна ролята на 33 ЕГ като училище с утвърдени традиции и високи постижения. Директорът пожела на учениците да бъдат добри хора, да успяват със знания и умения навсякъде, където се намират ида са горди, че са възпитаници на 33 Езикова гимназия. В словото си г-жа Димитрова се обърна с уважение и благодарност към преподавателите за усилията, старанието и всеотдайността им, за постоянството и високия им професионализъм с който се трудят на попрището на знанието. Накрая тя им пожела да бъдат мъдри, да вярват в бъдещето и да даряват с любов своите ученици, за да я има 33 ЕГ „Света София“.

 

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content