ДЗИ 12. клас

Скъпи абитуриенти,

Завършването на средното  образование за Вас е наистина много различно. Всичко тази година е различно, така ще бъде и Вашето абитуриентство, но съм убедена, че ще го запомните завинаги. Желая Ви успех на предстоящите матури и успешно завършване на средното образование! Надявам се да Ви изпратим подобаващо заедно с връчването на Вашите дипломи в края на юни.

Но преди това трябва да се справите отлично с наближаващите матури. Не забравяйте някои технически подробности, а именно:

  1. Да вземете служебните си бележки от канцеларията на училището, не по-късно от 29.05.2020г.;
  2. Проучете къде се намират училищата, в които сте разпределени да полагате ДЗИ и колко време ще ви е необходимо, за да се придвижите до там.
  3. Сутринта в деня на изпита не забравяйте да вземете със себе си 2бр.черни химикалки, служебната бележка и личната си карта. Носете също и маска на лицето си, както и предпазни ръкавици.
  4. Бъдете навреме за изпита, т.е. около един час преди началото. Изпитите ви започват в 9:00часа.
  5. При влизане в сградата на училището ползвайте поставените дезинфектанти и проявете отговорно отношение към противоепидемичните мерки.

-> Тук можете да прочетете “Инструктаж на зрелостника”.

На добър час и успех на държавните зрелостни изпити!

Директор на 33.ЕГ „Света София”

/Ст.Димитрова/

 

 

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content