УЧЕБНИЦИ
15/09/2020

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА НА 33.ЕГ „СВЕТА СОФИЯ” ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС В УСЛОВИЯ НА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

15/09/2020
Show all

Скъпи учители, ученици и родители!

Празник е!

Отново е 15.ІХ. А всеки празник е прекрасен, когато е изпълнен с топлина, с любимите лица,и с много, много обич! И ето днес сме заедно  – ученици, учители, родители.  Но ситуацията в момента налага да бъдем по – внимателни и дисциплинирани, да покажем, че годините прекарани в училище са формирали у всеки от нас чувство за отговорност към себе си и околните.

Мили ученици, лятото свърши. Очакват ви дълги дни, изпълнени с уроци, контролни и класни работи. Приемете ги като проява на вашата воля и упоритост, на жаждата ви за нови знания. И знайте, че няма усилия и труд, които да останат невъзнаградени!

Добре дошли в нашето училище 33.ЕГ „Света София”, уважаеми осмокласници!  Пожелавам ви търпеливо, достойно и с любов да извървите пътя на изучаването на чуждите езици. С гордост заявяваме, че изборът ви да бъдете част от нашата общност – тази на 33.ЕГ „Света София” е правилният, чрез който Вие ще имате възможност да обогатите езиковата си култура  като поставите добро начало на вашето обучение, за да се радвате на добри плодове в края!  Специално се обръщам към тези от Вас, които имат честта да бъдат първия випуск на професионалната ни паралелка  – професия „Екскурзовод”.

Скъпи учители, на вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството на нашето училище – неговите възпитаници! Желая Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборим заедно с трудностите и да получим заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на нашите ученици бъде най-ценният дар за труда ни!

Задача на училището днес е да подготвя за живота личност, която умее да общува, да търси и открива сама нужните знания, да се справя с проблеми в учебна, професионална и житейска ситуация.

Нека любовта на учениците бъде най-ценното признание за отговорния ви труд!

А на вас, родители, пожелавам да бъдете по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота и най – вече да ги учите да уважават своите учители и да пазят авторитета на училището си!

На добър час и бъдете здрави скъпи ученици, уважаеми колеги и родители!!!!