Вече 28 години 33. ЕГ „Света София“ е храмът, в който знанието и човечността, родината и светът се срещат.

Скъпи колеги, уважаеми ученици и родители!

Нашето училище отново чества своя Патронен празник. Училище с богата традиция, с дълга история, училище на 28 години! Училище със съвременен облик, динамично развиващо се, предлагащо възможности за модерно образование на учениците. Това е днес 33. ЕГ „Света София“.

Ежегодно в деня на патронния празник на Нашето училище аз се обръщам към Вас с тези думи пред препълнената зала, в която се провежда тържественият концерт на училището. Днес ние празнуваме по един необичаен начин, няма концерт на живо, няма сценична треска, няма вълнения от участници и публика. Убедена съм, че тези обстоятелства няма да помрачат нашето празнично настроение, защото всички ние вярваме, че отново ще бъдем ЗАЕДНО!

Горда съм, че в този труден за всички момент всички ние заедно – учители, ученици и родители, продължаваме напред с общи усилия. И факт е, че 550 ученици и 42 учители ежедневно, активно и отговорно, въпреки трудностите работят и продължават напред, овладявайки нови знания във виртуална среда. 33. ЕГ „Света София“ достойно защити авторитета си на училище на бъдещето! Нека постигнатото ни дава удовлетворение и гордост и да ни вдъхновява да продължаваме достойния път.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЛЮБИМО УЧИЛИЩЕ!

Скъпи колеги, Вие сте будители с неуморен дух и всеотдайност! С признателност към Вас, пожелавам празнично настроение, сили и енергия за все по-високи постижения, защото ние МОЖЕМ!

Скъпи ученици, бъдете здрави, целеустремени и отговорни!

Скъпи родители, благодарим Ви, че в тези трудни мигове сте до нас и до Вашите деца! Без Вашата помощ и мотивация ние трудно бихме успели. Благодарим Ви за подкрепата!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content