Обучение по Програмата за училища посланици на Европейския парламент
09/11/2022
Обучение на тема: „Управление на конфликти, емоционална интелигентност и превенция на тормоза“ в Барселона по програма “Еразъм+”
14/11/2022
Show all

Второ място за ученици на 33. ЕГ в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител”

Ученици от 11 клас спечелиха второ място в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител” . Кристина Господинова – 11 В клас, Цветислава Иванова – 11 В клас и Алекс Василев – 11 Б клас заедно с техния научен ръководител Александър Цветков – преподавател по история и цивилизации посетиха гр. Варна, където представиха резюме на доклада си пред професори, учители и ученици. На 5.11. се състоя Национална ученическа конференция ,,Ода за свобода” – ,,Възрожденският полет на духа и мечтата за национално освобождение”, на която не само представиха работата си, но и имаха възможността да чуят по няколко думи от професор Кирил Топалов и професор Димитър Веселинов. Пътуването си завършиха с посещение на Археологическия музей във Варна.

На 09.11.2022г. се проведе среща на ученическия съвет, пред който спечелилите участници представиха резюме на проекта. Госпожа Димитрова връчи на участниците грамоти и книги за отличното представяне в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител”.