Второ място за ученици на 33. ЕГ в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител”

Ученици от 11 клас спечелиха второ място в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител” . Кристина Господинова – 11 В клас, Цветислава Иванова – 11 В клас и Алекс Василев – 11 Б клас заедно с техния научен ръководител Александър Цветков – преподавател по история и цивилизации посетиха гр. Варна, където представиха резюме на доклада си пред професори, учители и ученици. На 5.11. се състоя Национална ученическа конференция ,,Ода за свобода” – ,,Възрожденският полет на духа и мечтата за национално освобождение”, на която не само представиха работата си, но и имаха възможността да чуят по няколко думи от професор Кирил Топалов и професор Димитър Веселинов. Пътуването си завършиха с посещение на Археологическия музей във Варна.

На 09.11.2022г. се проведе среща на ученическия съвет, пред който спечелилите участници представиха резюме на проекта. Госпожа Димитрова връчи на участниците грамоти и книги за отличното представяне в Шести национален ученически конкурс по историческа памет ,,Будител”.

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content