Ученици от 10 В клас посетиха „Базар на професиите“ в София Тех Парк

На 25.11.2022г. ученици от 10 в клас, заедно с класния им ръководител – г-жа Силвия Митова, посетиха „Базар на професиите“ в София Тех Парк, като открит урок по кариерно ориентиране.

Учениците присъстваха на разнообразни лекции и демонстрации, разгледаха базарните щандове на много компании, включиха се и в интерактивни представяния на професии. В приятна атмосфера имаха възможността както да се забавляват, така и да научат за нови професии на бъдещето.

Специалисти, консултанти и мениджъри от различни фирми бяха на разположение да споделят личен опит и да отговорят на индивидуалните въпроси на децата.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content