Благотворителна инициатива на Ученическият съвет по повод 1 март

Ученици от 33.ЕГ посетиха на 02.03.2023г. дома за настаняване от семеен тип “Паисий Хилендарски” в Люлин, за да раздадат ръчно изработени мартеници, лакомства, настолни игри и плодове за децата, за които стана традиция да полагаме грижи. Нашите ученици организираха поредица от благотворителни базари през изминалата година, като част от средствата всяка година се заделят за дома в Люлин. По този начин показваме на децата, че те в наше лице имат приятели, които мислят за тях.

Следващата благотворителна инициатива ще бъде организирането на благотворителен базар по повод 8 март – Международен ден на жената. Събраните средства ще бъдат дарени на наши ученици, които са в неравностойно положение.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content