Второ място за Павел Павлов от 8. Г клас в XXI национален конкурс “Бог е любов”

Ученикът Павел Павлов от VIII Г клас взе участие в XXI национален конкурс „Бог е любов“. В първия етап на конкурса Павел се представи с авторското стихотворение „Великден“ в категорията „Стихотворение“, възрастова група VII-VIII клас, и беше класиран на второ място!

Награждаването се проведе на 15 май 2023г. в църквата „Св. Неделя“, а почетните грамоти за отличените връчи лично д-р Ваня Кастрева. На събитието присъстваха и представители на Софийската Света митрополия, които също поздравиха участниците.

Целият екип на 33.ЕГ „Св. София“ поздравява Павел за постигнатия успех и му пожелава здраве и още много творчески успехи!

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content