Ученици от проект “Училища – посланици на Европейския парламент” бяха част от събитието “Нощ на Европа”

На 12.05.2023г. ученици, участващи в проекта за Училища посланици с ръководител г-жа Надежда Данаилова – учител по френски език се присъединиха към събитията, които клубът по Европеистика към Софийски университет “СУ Климент Охридски”организира в чест на Деня на Европа.

Нашите възпитаници посетиха литературно четене с откъси от “Малкият принц” и “Времеубежище”, които водещият Н. Цитиридис прочете пред пълната зала.

Това културто събитие бе част от дейностите на младите ни посланици по повод Деня на Европа.

Нашата ученичка Габриела Илиева имаше възможност да се запознае и с президента Плевнелиев, който участва в дискусия на тема “Каква е ролята на младите и защо трябва да са активни, когато говорим за политически процеси“. Участие взеха, вицепремиера Атанас Пеканов и журналистката Флора Стратиева.

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content