Посещение на студенти в 33. ЕГ в рамките на Програма за училища-посланици

На 15.06.2023г. учениците от 9.Г клас бяха посетени от Алекси Мочи, представител на мрежата на Еразъм студентите в София, ESN и Люк Шампино – френски студент, който е в България в рамките на университетски обмен по програма “Еразъм+”.

Двамата представиха пред учениците своя опит от участието в Еразъм проектите, ползите от обменните програми и възможностите за личностно и кариерно развитие. Аликси и Люк гостуваха в 33.ЕГ в рамките на Програма за училища-посланици.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content