Тържествено откриване на новата учебна 2023/2024 година

Скъпи осмокласници,

Очакваме Ви на 15 септември 2023 г. от 10.30 часа за тържествено откриване на новата учебна година и въвеждането ви в училищното пространство.

Уважаеми ученици от 12 клас, уважаеми випускници, колеги и гости,

Каним Ви на откриването на учебната 2023/2024 година от 10.30 часа в двора на гимназията.

Специален гост на нашето тържество ще бъде г-н Иван Божилов, кмет на район Илинден.

***

Колегията на 33. ЕГ “Света София” приветства своите ученици и родители с началото на новата учебна година и обявява кампания по събиране на средства за пострадалите при наводненията в гр. Царево и с. Лозенец, под наслов „Дари надежда вместо букет!“ Всеки, който желае, може да замени скъпия букет с цвете от градина и да дари средства за каузата.

Вярваме, че заедно можем да се обединим и да помогнем на учениците в тези населени места,  които няма да чуят първия учебен звънец.

В деня на празника потърсете нашите ученици с дарителската кутия, инициатори на кампанията.

Още новини

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content