Посещение на ученици от 11 Б и 11 В клас в Регионален исторически музей – София

На 24.10.2023г. ученици от 11 Б и 11 В клас с разширено изучаване на история и цивилизации заедно с техния учител Александър Цветков посетиха Регионален исторически музей – София. Имаха възможността да се пренесат чрез дигитални очила в 5-ти век сл.Хр., като строиха крепостните стени на античния град Сердика. Видяха различни предмети и им бяха споделени интересни факти за тази епоха. След посещението си в музея учениците останаха впечатлени от възможностите, които предлага дигитализацията.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content