Ученици от 33.ЕГ се включиха в инициатива в борбата с наркотиците и наркотрафика

На 26.10.2023г. на Летище София се проведе единадесетото издание на Red Ribbons Day (Денят на червената панделка), организиран от отдел „Борба с наркотрафика“ – Агенция „Митници“ в партньорство с DEA – Американската агенция за борба с наркотиците.

В инициативата се включиха и наши ученици от 8 Д клас, които се запознаха с опасностите и вредите от употребата на наркотици. Митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“, както и служебните кучета Гари, Гая и Хектор показаха на присъстващите как се задържат наркотрафиканти.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content