Ден на четенето – 17.11.2023г.

Уважаеми ученици и родители, 17 Ноември е ден на четенето.
Книгата е може би най-сложното и великото чудо от всички чудеса, създадени от човечеството по пътя му към щастие и бъдеще могъщество. Максим Горкий
По този повод, Ръководството на 33. ЕГ “Света София” се обръща към всички класни ръководители и родители, с предложение да проведат литературни четения във всеки клас с родители ентусиасти.
Смятаме, че една такава инициатива би обогатила и сплотила училищния колектив, учениците и техните родители, защото възпитаването на ценности е съвместно между училищната институция и семейството.

Чете се по три начина: първия, четеш и не разбираш; втория, четеш и разбираш; третия, четеш и разбираш даже това, което не е написано.
Яков Княжнин

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content