Ученици от 8. клас се срещнаха с поетесата Катерина Кирянова

На 15.04.2024 г. ученици от 8. А и 8. Б клас с преподаватели по английски език Йоана Костова и Огняна Йорданова посетиха НЧ “Г.С.Раковски-1925”, където имаха удоволствието да се запознаят с поетесата Катерина Кирянова. Тя представи книгите си “Ангелите не умират” и “Разделя ни една луна” , сподели с гостите интересни факти от своя живот. Автор е на повече от 30 книги, един от създателите е на “Пирин фолк” в гр. Сандански, пише над 300 текста за песни.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content