Един златен и два сребърни медала за ученици от 8. клас на Международната ученическа олимпиада Кингс

Есенният етап на Международната ученическа олимпиада Кингс се проведе в периода 13 декември – 13 март. В нея се включиха ученици от 8-ми клас като много от тях се представиха отлично и продължиха на втори кръг, където най-добре представилите се спечелиха предметни награди. Деяна Велкова от 8Д клас зае първо място, Никол Папазова от 8Б клас беше на второ място, а Ефросиния Недялкова от 8А клас зае трето място.

Отличилите се ученици достигнаха финалния кръг на състезанието – Кралската лига.

Никол Папазова от 8Б клас е с резултат от 100% и е получила златен медал. Габриела Христова и Кристиян Ангелов също от 8Б клас са спечелили сребърни медали.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content