Ученици участваха в инициативи във ФзФ към СУ “Св.Климент Охридски”

На 20.04.2024г. Лора Пакарджикова от 10 в клас и Виктор Дончев от 9 д клас заедно с г-жа Зоя Миланова – преподавател по физика и астрономия посетиха ФзФ към СУ “Св.Климент Охридски”.
Наблюдаваха различни експерименти от раздели на физиката. Участваха в жива връзка с част от българския екип в ЦЕРН. Успяха да се запознаят с атомния електроскоп, наблюдаваха реални измервания. Присъстваха на лекцията от катедра Астрономия за търсене на екзопланети.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content