“Човекът е човек, когато е на път!”

На 19.04.2024г. група десетокласници от клуб “Психология на общуването”, придружени от училищния психолог Стела Дахман, проведоха еднодневна екскурзия с Родопската теснолинейка. Маршрутът от Септември до Добринище включва общо 12 гари и минава през три планини- Родопа, Рила и Пирин. По него учениците преминаха и през най-високата жп гара на Балканския полуостров – гара Аврамово, разположена на 1267,4м надморска височина.

Освен възможността да се насладят на уникалната природа и да изпитат ново изживяване, учениците изпитаха и нови емоции- почти 15 часа без “скролване” по телефоните , игри, забавления и танци в движещ се влак. Общуването извън училищна среда им помогна да се опознаят по-добре и да открият нови неща за себе си. Заредени с ентусиазъм и енергия, вече обмислят следващият си маршрут.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content