Приключиха ученически игри 2023/2024г. с редица награди за отборите от 33.ЕГ

След завършването на Ученически игри 2023/2024г. отборите, които представят нашата гимназия спечелиха редица награди и купи.

Първо място на областния етап по шахмат при юноши 11-12 клас . Училището беше представено от:

Фархан Алам
Полина Кирилова
Иван Шаламанов
Томислав Борисов


На областния етап по волейбол при девойки 11-12 клас отборът, който представя нашата гимназия спечели второто място. Това са:
Александра Величкова, Ивана Кирилова, Мариам Аракелян, Анастасия Генова, Натали Мишинева,Кристиана Михалкова, Симона Бучкова, Мартина Иванова.

Момичетата от отбора по волейбол продължиха и на следващия градски етап. Класирани са на пето място за град София.

Екатерина Велева вицешампионка на София, Елена Спасова и Полина Кирилова отборно вицешампионки на София.
Юноши: Георги Стоянов градски шампион, Йордан Иванов, Радослав Георгиев и Валентин Молдовски отборно печелят трето място на градското първенство по тенис на маса.

Още новини

Яна Чудомирова и Мария Иванова от 10 В клас бяха водещи на конкурса за ученици „София – 145 години столица на България“

На 21.05.2024г. в Националния дворец на децата се проведе конкурс за ученици „София – 145 години столица на България“. Нашите прекрасни момичета Яна Чудомирова и

Scroll to Top

РУО – София-град в качеството си на Център за координиране на дейността на Националната мобилна група за психологическа подкрепа в сътрудничество с Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – София-град /РЦПППО – София-град/ разкрива безплатна телефонна линия с номер 0877183133 за осъществяване на психологически консултации, на която по график ще отговарят психолози доброволци.

Skip to content